New Windows for the Community Centre

Home » Newsroom » Windows for the Community Centre
Community Centre
Tarvin Community Centre

At the end of March the Community Centre underwent a major update with the replacement of the original windows with double glazed units. The work took over six weeks and was undertaken by contractors on behalf of Cheshire West and Chester Council.

Chairman of the Community Centre Committee, Alan Wilkinson said;
'We are delighted with the work that was done. The original single glazed, metal framed windows are very inefficient and the cost of heating the Centre has risen sharply in recent years. The new windows give a much better atmosphere in both the Hall and the Edna Rose Room and the heating costs will decrease by a significant amount.'

The reduced heating cost is especially welcome as the Community Centre Committee will be responsible for a larger proportion of the heating bills when the new lease comes into effect.

popular recent storiesAlso in the news

Mr Dee And Wife
Tue 16 Oct 6:00am  |  hits: 532

Well after a long day working at the hairdressers on Saturday a Sri Lankan takeaway from the Manor house (previously known as Jessops) was just what I needed, and it was delicious. Not knowing much about the cuisine and had never previously eaten any I was intrigued to give it a try. It turns out that Sri Lankan cuisine has been formed over the years from many different factors...

Richard Chaplin Conservation Area utf 8 q conservation_area_display_numbered
Sat 13 Oct 6:00am  |  hits: 378

Unlike many or our neighbouring villages, Tarvin has had no maps on display of our historic village centre Conservation Area. Tarvin Civic Trust thought that posting a display somewhere in the village centre might fit the bill. We considered display boards of all shapes and sizes but where would we put them? Then we lit on the idea of posting a display on the back window of the bus shelter...

Concrete Slab Innit
Thu 18 Oct 6:00am  |  hits: 274

Parents, carers and eagle eyed members of the community may have noticed that a concrete slab has been laid adjacent to the entrance to the playground at the Primary School.For those weren't aware this will house cycle shelters so that bikes and scooters can be protected from the weather during the school day. Following a questionnaire to parents the school understands that should cycling...